Meny Stäng

Köpvillkor

När du har lagt kopieringsunderlaget i varukorgen och betalat, får du en länk till mejladressen du uppgivit. Klicka på länken och ladda ner bladet.
Länken fungerar i 30 dagar. Om du inte får något mejl kontaktar du oss på förlaget, så hjälper vi dig.

Kopieringsunderlaget får kopieras och användas i obegränsat antal. Det får dock inte ändras eller läggas upp på någon annan sida. 

1.Om kopieringsunderlag.se

Företaget har sitt säte i Mariefred. Företagets postadress är Nygatan 3B, 647 30 Mariefred.

Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka ett mail till info@kopieringsunderlag.se  med ditt ärende och dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss inom kort.

2. Beställning och leverans

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du uppgifter om produkt och pris samt en länk till kopieringsunderlagen du köpt.

Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till info@kopieringsunderlag.se.

3. Priser

Priser i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 6 % moms.

4. Ångerrätt

Genom köp av våra nedladdningsbara produkter godtar du att det inte finns någon ångerrätt.

5. Reklamation och klagomål

Om produkten inte motsvarar dina förväntningar meddelar du detta via e-post till info@kopieringsunderlag.se.

6. Produktinformation

 Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt, men det kan finnas skillnader i den högupplösta versionen i jämförelse med bilden på webbsidan.

7. Personuppgifter

Genom att handla hos Kopieringsunderlag.se accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller vidareger aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund.

Kopieringsunderlag.se är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning samt för att skicka information och kampanjerbjudanden och för att kunna anpassa marknadsföringen för dina behov.

Vilka uppgifter lagrar vi?

För att kunna hantera din beställning samt svara på frågor relaterat till din order (kundtjänst) lagrar vi ditt förnamn- och efternamn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik.

Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

Rättslig grund
I samband med ett köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig.
Marknadsföring, kampanjer och liknande utskick sker efter samtycke från dig.

Vilka uppgifter delas och med vilket syfte?/ Betalleverantör
Vid genomförande av köp, delas information med vår betalleverantör. Det som lagras är förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer. Väljer du att betala med faktura sparas även personnummer hos betalleverantören. Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri. 

De betalleverantörer (betaltjänster) som vi använder oss av är: Betalning med Payson. Med Payson betalar du enkelt och tryggt. Välj att slutföra köpet direkt med VISA, MasterCard och internetbank eller betala i efterhand på faktura eller delbetalning. Läs mer här: www.payson.se

Rätten till tillgång
Du har rätt att få utdrag av all information som finns om dig hos oss. Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format.

Rätt till rättelse 
Du har rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig.

Rätten att bli glömd
Du kan när som helst be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen).

Ansvarig för dataskydd
Kopieringsunerlag.se är ansvarig för lagring och behandling av personuppgifter i webbutiken och ser till att reglerna efterföljs.

Så skyddar vi dina personuppgifter
Vi använder oss av industristandarder som SSL/TLS och envägs hash-algoritmer för att lagra, behandla och kommunicera känslig information som exempelvis personuppgifter och lösenord på ett säkert sätt. 
Vi använder plattformen Woo-commerce.

8. Ändringar till de Allmänna Villkoren

 Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen.

9. Tvist och lagval

I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd med företagets kundtjänst och kunden, kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se. För boende i ett annat EU-land än Sverige kan man lämna klagomål online via EU-kommissionens plattform för medling i tvister, se http://ec.europa.eu/consumers/odr

Vid eventuell tvist följer vi beslut från ARN eller motsvarande tvistlösningsorgan.

Tvist gällande tolkningen eller tillämpningen av dessa allmänna villkor ska tolkas i enlighet med svensk rätt och lag.